Innovatieve nieuwe briefpapier producten voor uw bureau

Nieuwe innovatieve producten voor je bureau kun je hier vinden. De wereld staat niet stil en in Japan worden er veel eenvoudige en alledaagse voorwerpen ontwikkeld. Een eenvoudige pen bijvoorbeeld, we staan er versteld van hoe eenvoudig het is en wat je er allemaal mee kunt. Er worden veel mooie nieuwe producten aangeboden. De producten die we hier bespreken zijn echt de moeite waard om eens te bekijken! Vanaf nu kun je je bureau opgeruimd houden, heb je geen last van losse snippers of nietjes. De items die je hieronder uit worden gelegd geven je een goed beeld van alle mogelijkheden, die je nu worden aangeboden en dus nu ook binnen jouw bereik zijn.

http://thebridge.jp/en/2013/09/japan-stationary-innovation

Kezuri Cap
Wie is er nou op gekomen om dit eenvoudige ontwerp te maken? Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar je moet er maar net opkomen om het te ontwerpen en op de markt te brengen. Het product heeft de naam Kezuri Cap gekregen en het is een puntenslijper en deze werkt samen met een lege plastic fles. Het afval dat je produceert door het slijpen, valt automatisch in de fles. Hierdoor kun je je bureau dus gewoon netjes houden, vanaf nu geen slijpsel meer op je bureau of op de grond. Als je een PET fles gebruikt van 500 ml, dan kunnen hier de krullen in van tien potloden. Dat wil dus zeggen dat je je fles dus niet zo vaak hoeft te vervangen. Je hebt de Kezuri Cap in de kleuren blauw, rood, groen en geel. Deze wordt verkocht voor ¥ 315 en dat is ongeveer $ 3.

Sarasa Clip
Een mooie pen die is uitgebracht in samenwerking met Lipton, het gaat hier over het product met de naam Sarasa Clip. Het zijn Engelse thee-geurende pennen. Een keer wat anders als je aan het schrijven bent, een lekkere geur van thee om je heen. Je hebt ze in tien verschillende geuren, zoals appelthee, karamel en andere geuren. Deze pennen zijn allemaal te vinden in verschillende winkels, die verspreid liggen over Japan.

Aritayaki Ballpen
Ken je de traditionele Arita? Als je naar deze pen kijkt dan zou je denken dat het ontwerp hier vandaan komt. Het product met de naam Aritayaki Ballpen is alleen al prachtig om te zien. In totaal heeft het productieproces twee jaar kost, dit heeft te maken met de kwaliteit van het aardewerk. De tijd is nodig vanwege de uitzetting en het krimpen tijdens het proces. Het is dan ook niet zomaar een pen die je zomaar even gaat kopen. De goedkopere versie kost je ¥ 105.000 (en dat is meer dan $ 1000). Maar je weet zo wel dat je een hele mooi pen gaat kopen. Er zijn namelijk veel mooie ontwerpen beschikbaar en deze kun je op de officiële website dan ook goed bekijken en dan zelf je keuze maken wat jij mooi vindt! Het is pen die je niet snel zult uitlenen en hopelijk laat je deze pen nergens liggen!

Kurutoga
In Japan gebruiken kinderen en volwassenen vaak mechanische potloden op school maar ook op het werk. Er is nu een nieuw type op de markt gebracht met de naam Kurutoga. Het is een mechanisch potlood en het lood draait wanneer je aan het schrijven bent, ideaal dus omdat het continu zorgt dat de punt geslepen is. Er zijn verschillende items van deze Kurutoga verkrijgbaar via Amazon waarbij de prijzen starten vanaf ¥ 472, dat is iets minder dan $ 5. Het is dus betaalbaar en ook de moeite waard, zodat je je bureau schoon kunt houden van slijpsel.

Air Press
Werk je wel eens buiten de deur, bij het water bijvoorbeeld? Misschien werk je wel als zwemcoach? Dan hebben we een goed product voor je. De Air Press is namelijk een pen die je dan goed kunt gebruiken! Met de Air Press kun je namelijk snel even wat krabbelen of schrijven op vochtig papier. Dit product is verkrijgbaar voor een bedrag van ¥ 630 (dat is ongeveer $ 6) via Amazon. Ideaal als je even wat op moet schrijven in vochtige ruimten, meestal doet een “gewone” pen het dan niet of is het niet goed leesbaar. Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, maar kun je gewoon met deze Air Press aan de slag.

Harinacs
Heb je wel eens gehoord van een papieren nietmachine? Het bestaat toch echt. De Harinacs, zoals het product heet, is namelijk een papieren nietmachine, er worden hierbij geen metalen nietjes gebruikt die we allemaal wel kennen. Het product heeft dan ook net een wat andere werking dan de nietmachine die we kennen. De Harinacs vouwt een deel van het papier om vellen aan elkaar te verbinden. Er kunnen in totaal acht vellen papier gevouwen worden. Je hoeft dus nu ook geen nietjes meer uit de papieren te halen wanneer je deze in de papierversnipperaar wil plaatsen. Wil je dit product ook graag kopen en het zelf ervaren? Via Amazon is de Harinacs te vinden voor ¥ 518.