Nieuwste feest accessoires om je gasten gek te maken

Laatste nieuwe feest accessoires om je gasten gek te maken scoor je nu online, zodat het er nog leuker aan toe zal gaan dan je al had verwacht. We geven je hier nieuwe inspiratie en wie weet zit er wel wat leuks voor jou tussen. Laat je inspireren en het komt allemaal van pas op jouw feestje!

Outdoor Party Lights

(http://www.homewetbar.com/party-supplies-outdoor-party-lights-c-265_60_59.html?osCsid=c985e101f51ec73ecbd2f51b3ae07ccb)
Als je buiten een feest gaat geven, dan kun je het nog gezelliger maken met lichtjes erbij. Dit kunnen er veel verschillende zijn. Je zou hierbij kunnen denken aan glazen flessen met een lont er in dat erg lang brandt. Maar je kunt ook een Candle Wine Bottle kiezen, wat er ook erg mooi uit ziet. Ook heb je een waxinelamp die je kunt gebruiken of een lichtshow die je in het water kunt plaatsen die zorgt voor heel mooie effecten.

Wijn feestje

(http://www.homewetbar.com/party-supplies-wine-tasting-party-c-265_60_65.html?osCsid=c985e101f51ec73ecbd2f51b3ae07ccb)
Gezellig een wijnfeestje geven waarbij je gasten wijn mogen proeven? Dan kun je van alles gebruiken om de ruimte leuk aan te kleden. Zet verschillende soorten glazen neer, laat de verschillende soorten wijnen zien en hang bordjes op met bijvoorbeeld de tekst: “Jackson’s Wine Bar”.

Een buitenfeest

(http://www.homewetbar.com/party-supplies-outdoor-party-c-265_60_61.html?osCsid=c985e101f51ec73ecbd2f51b3ae07ccb)
Een buitenfeest is zeker in het voorjaar en in de zomer meer dan de moeite waard. Gezellig met zijn allen buiten tot laat in de avond, misschien wel tot vroeg in de ochtend (nodig de buren ook uit). Een leuke BBQ, leuke accessoires erbij, lekkere hapjes en drankjes, jouw avond is zo compleet!

Feest maak je zelf

(http://www.realsimple.com/holidays-entertaining/entertaining/party-ideas/balloon-pump-string-scissors-menu-pencil-mini-confetti)
Als je zelf een feest gaat organiseren en je wil graag confetti, waarom maak je deze dan niet zelf? Je kunt het op verschillende manieren toepassen, maar in een ballon is een hele leuke optie. Je gaat eerst confetti in de ballonnen stoppen, deze blaas je dan op, vervolgens maak je de ballonnen dicht door er een knoop in te leggen. Je maakt een stuk touw aan de ballonnen vast, deze hang je vervolgens ergens op. Je kunt ook briefjes in de ballonnen stoppen, dan heb je ook pen en papier nodig om het een en ander op te schrijven. Zorg dan ook voor een schaar om papier te knippen en om eventueel zelf confetti te knippen.

Picknicktafel sauzen set

(https://www.megagadgets.nl/picknicktafel-sauzen-set.html)
Buiten een feestje vieren? Lekker met hapjes en drankjes en misschien is het wel goed weer zodat de BBQ aan kan. Wat is er dan gemakkelijker dan een speciale picknicktafel voor de sausjes? Het ziet er leuk uit en deze set wordt geleverd inclusief sauzen en kruiden set, met vaatjes en flesjes en is geschikt om binnen en buiten te gebruiken.

Bier pong set

(https://www.megagadgets.nl/bier-pong-set.html)
Met een bier ping pong spel is een feestje nog leuker! Je kunt nu namelijk op een leuke manier biertjes drinken. Eerst zet je alle bekers tegenover elkaar, je gooit een ping pong bal in de bekers van de tegenstander om zo te kunnen winnen. Bij dit spel krijg je het drankspel met XL plastic bekers, vier ping pong ballen en dit is ideaal om voor ieder feestje te gebruiken!

Speed cube

(https://www.megagadgets.nl/speed-cube.html)
Ervaren gebruikers kunnen vast en zeker goed uit de voeten met deze cube. Hij draait erg soepel, door de manier waarop hij is gemaakt. Hij kan met een hand los worden gemaakt. Hij is eenvoudig mee te nemen, geschikt voor de ervaren cube gebruikers en het is de leukste puzzel voor ieder moment (voor jong en oud).

Halloween party

(https://www.megagadgets.nl/halloween-decoratie-skelet-150cm.html)
Tijd voor een Halloween party? Kies dan nu voor dit levensechte skelet. Je kunt  hem ophangen bij de voordeur of in de stoel plaatsen, zo laat je je gasten al schrikken voordat ze binnen zijn. Je kunt het skelet ook op een leuke plek in huis neerzetten en zo iedereen aan het schrikken maken. Het skelet is 36 x 150 cm.

Gummy beer

(https://www.megagadgets.nl/gummy-bear-chair.html)
Je kunt deze mooie gummy beer helaas niet opeten, maar je kunt er wel lekker mee chillen! Je kunt hem binnen gebruiken maar ook in het zwembad bijvoorbeeld. Hij is gemaakt van stevig PVC kunststof en wordt geleverd met een voetpomp.