Nieuwste leuk speelgoed dat uw kinderen zullen genieten

Wil je je kinderen graag verrassen met wat leuks? Dan hebben wij goed nieuws voor je. We hebben namelijk het laatste nieuwe en leukste speelgoed voor je kinderen op een rijtje gezet waar ze erg blij mee zullen zijn.

Play-Doh Doctor Drill ’n Fill Retro Pack

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=1)

Kinderen spelen graag met van alles en nog wat. Ze kunnen verschillende beroepen tegen komen die ze leuk vinden, zo kunnen ze bijvoorbeeld tandarts willen spelen. Met dit leuke speelgoed gaat dat zeker lukken. Met de klei kunnen de kinderen vullingen maken in de mond en met alle losse instrumenten die er bij worden geleverd kunnen ze de tanden poetsen, een afdruk maken van het gebit en alles weer netjes afwerken. Kinderen kunnen zich hierdoor weer een hele tijd vermaken en hierdoor leren ze ook wat de tandarts allemaal bij je kan doen. Het kan dan ook in worden gezet als voorbereiding voor een bezoek aan de tandarts wanneer kinderen het spannend vinden.

Barbie Hello Dreamhouse

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=2)

Zijn je kinderen gek op Barbie? Verras ze dan nu met dit mooie Barbie droomhuis. Het hele droomhuis kan aan worden gesloten op Wi-Fi, er is een lift aanwezig en een trap. Fashion en dance, overal is aan gedacht bij dit mooie droomhuis van Barbie.

Crayola Easy Animation Studio

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=3)

Een interactief stuk speelgoed waarbij kinderen zelf een ontwerp kunnen maken. Als zij een app downloaden dan kunnen ze hun eigen creatie tot leven zien komen. Als het design klaar is, dan kunnen kinderen het figuur ook meer kleur geven en dan komt het nog meer tot leven.

Fisher Price Imaginext SpongeBob SquarePants Glove World

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=4)

Kinderen die gek zijn op SpongeBob ga je echt verrassen met dit leuke speelgoed. SpongeBob en zijn grote vriend Patrick staan centraal bij het speelgoed en ze laten de kinderen genieten van een wilde rit in het thema amusementen park.

Wet Head Game

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=5)

Zijn je kinderen dol op water? Laat ze dan eens van deze water roulette genieten. Je kunt hiervoor een app downloaden en dan hebben ze nog veel meer plezier! Als de kinderen een vraag fout hebben, dan zullen ze lekker van het water kunnen genieten!

Orbeez Ultimate Sooting Spa

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=6)

Is jouw kind ook dol op Orbeez? De meeste kinderen zijn er gek op! Ze kunnen dan nu genieten van een eigen SPA. Om te weten wat je precies koopt, kun je hier bekijken wat de mogelijkheden zijn: https://www.youtube.com/watch?v=2uPgu4ROEFE. Het is namelijk een echte trend op YouTube. Je hoeft je geen zorgen te maken over het speelgoed, het is veilig te gebruiken.

Air Wars Battle Drones

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=7)

Houden je kinderen van dingen laten vliegen in de lucht? Dan kunnen ze nu hun battle vaardigheden in de lucht aan elkaar laten zien. Kinderen en volwassenen zijn er dol op en ze kunnen gekke dingen aan elkaar vertonen met dit speelgoed. Het is gemakkelijk om vaardigheden aan te leren. Er zijn drie verschillende snelheidsinstellingen die gebruikt kunnen worden en er zijn vier voorgeprogrammeerde acties.

LEGO creator Ferris Wheel

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=8)

Voor de LEGO bouwer is dit speelgoed echt onmisbaar en gegarandeerd een succes te noemen! Een heel nieuw product dat je nu zelf kunt bouwen met deze lego. Het zorgt weer voor uren speelplezier, voor kinderen maar ook voor volwassenen. Bouwen en spelen, er gaat een hele nieuwe wereld voor ze open waarbij ze weer van alles kunnen ontdekken. In totaal bevat het product ruim 2464 stukjes om in elkaar te zetten.

Star Wars Furbacca

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=9)

Zijn je kinderen een echte fan van Star Wars? Dan is dit pluche beestje echt de moeite waard. Het echte Star Wars karakter kan nu gekozen worden en deze Furbacca zingt ook de liedjes van de Star Wars films. Je kunt ook spelletjes spelen met je kinderen met de interactieve app en zo wordt het nog veel leuker om samen wat quality time door te brengen! Succes verzekerd.

Minecraft Exploding Creeper

(http://www.bestproducts.com/parenting/kids/g1121/best-toys-for-kids/?slide=10)

Het beste speelgoed voor de Minecraft liefhebbers. Je kleine bouwer gaat veel plezier beleven aan dit speelgoed. Met een eenvoudige druk op de bovenkant van het speelgoed valt het speelgoed uit elkaar. Er komen allemaal losse stukjes en zo hebben ze weer wat te bouwen.